A Könyv barátai hálózat

LIBERTINE KÖNYVESBOLT ÉS KÖNYVKIADÓ

Ahogyan mottónk is bizonyítja (Van időm olvasni!) a Libertine Könyvesbolt több mint egyszerű üzlet. Célunk az olvasásnépszerűsítés, a közösségépítés, közös szenvedélyünk szeretetének továbbadása. A Libertine egy életérzés, amelyet mindenki azonnal átél és megérez, amint belép a szegedi, budai vagy debreceni üzletünkbe. Kellemes jazz, könyvillat, lenyűgöző dekoráció, az ikonikus aranylétra és a kanapé, amire ha lehuppan az ember egy bögre kávéval és egy csodálatos regénnyel a kezében, úgy érzi magát, mint egy otthonos nappaliban.

Dolgozóink nem csak könyveket árulnak, hanem ajánlanak is, hiszen Szabados Áginak, a bolt tulajdonosának, elengedhetetlen szempont, hogy a boltok alkalmazottai egytől egyig olvasásszerető emberek legyenek. 

A Libertine mint kiadó folyamatosan egyre több kiadással bővül. Legyen szó új köntösbe öltöztetett klasszikusokról, mint az Aranylétrás sorozat, a gyerekek kedvencéről, Lajos kutyáról, de a kiadó büszkélkedik verseskötettel, spirituális regénnyel, pszichológiai és életmód könyvekkel, valamint remek magyar és külföldi regényekkel, novelláskötetekkel.

Szabados Ági nem csak üzleteivel dolgozik nap, mint nap azon, hogy az olvasás öröme minél több ember közös élménye legyen, hanem a Mutasd a könyvespolcod!-sorozattal, különböző rendezvényekkel, mint például a közössége által olyannyira kedvelt NIOK-nappal is. 

Örömmel csatlakozunk a Könyv barátja hálózathoz, hiszen célunk közös: minél több emberhez eljuttatni az üzenetet, hogy mindegy mit olvasol, mi a kedvenc műfajod vagy ki a legkedveltebb szerződ, a lényeg, hogy olvass és örömöd leld benne!