Események

MESSZE ZSONG A HÁLAÉNEK GRECSÓVAL ÉS HRUTKÁVAL KIEGÉSZÜLVE

Idén újra Messze zsong a hálaének egy különleges produkcióval egybekötve december 16-án 19 órától. 

A Kölcsey Központ megszokott módon idén sem csak kórusmuzsikával szeretné megörvendeztetni az érdeklődőket, viszont az eddigiektől egy kicsit mégis eltérő koncerttel készülnek.

Az adventi alkalom első felében a Lautitia Kóruscsalád különleges műsorával ajándékozzák meg az érdeklődőket, majd az idei évben bemutatott és több ízben előadott (Lovarda-Debrecen, Magyar Zene Háza - Budapest, Hangvilla-Veszprém) Hrutka Róbert - Grecsó Kriszitán: Ajtók című zenés-irodalmi oratóriumát hallhatja a közönség, melyben a szerzőpároson kívül fantasztikus zenészek és a Kóruscsalád összes tagja közreműködik.

Közreműködők:
Hrutka Róbert
Grecsó Krisztián
Ölveti Mátyás
Fehérvári Attila
Molnár Mátyás

Jegyvásárlásra a Szent Efrém Iskola (Kossuth utca 44.) titkárságán 8-16 óra között van lehetőség 2022. november 14-től. (Aki nagyon nem akar lemaradni, az iskolában akár már november 11-én, pénteken is megveheti)

Ha személyesen nem tudja megvásárolni jegyét, küldje el jegyigényét a messzezsong@gmail.com címre és félreteszik a kiválasztott kategóriájú jegyeket, melyet átvehet a Szent Efrém Iskolában, vagy a koncert napján a helyszínen. A jegyek 3500 Ft-os és 4300 Ft-os áron vásárolhatók meg.