Események

PAPP CSILLA KÖNYVPREMIERJE

Érkezik Papp Csilla legújabb romantikus története a Lehetett volna szerelem! Ennek örömére személyesen találkozhatunk az írónővel és elsőként vehetjük kézbe legújabb könyvét. A szerző legújabb regényét is megtaláljuk majd az eseményen és lesz lehetőség vásárolni a rendezvény ideje alatt.

Helyszín: Páholy Lakásszínház - Debrecen
Időpont: 18:00
Az esemény regisztrációhoz kötött, de ingyenes, az alábbi e-mail címen lehet jelezni a részvételi szándékot: papp.csilla.irono@gmail.com

A könyvről:
Egy véletlennek tűnő találkozás meghatározhatja a sorsunk alakulását. Megeshet, hogy meglátunk valakit, aki később az életünk részévé válik. Ez történt dr. Dobos Konráddal is, aki sebészorvos egy budapesti klinikán.

A magyar felmenőkkel rendelkező dr. Mara Winkler, a FutureKey kutatóközpont fiatal orvosa előtt fényes jövő áll. Egy nemzetközi kutatócsoport tagjaként érkezik Budapestre. A neurológia területén zajló vizsgálódás mellett önmaga megismerésén is keményen dolgozik.

Mara otthona München, Konrádé Budapest, de nem csak ez áll közéjük. Mara évekkel ezelőtt elkötelezte magát a dúsgazdag hotelmágnás, Gregor Pritzker mellett, ám ez dr. Dobost nem rettenti vissza attól, hogy meghódítsa a gyönyörű nő szívét.